Primăria Municipiului Bucureşti anunţă luni că imobilul din intrarea Victor Eftimiu, nr. 9 va fi consolidat cu finanţare din PNRR Componenta 5 – Valul Renovării – Operaţiunea Renovarea integrată a clădirilor rezidenţiale multifamiliale. Valoarea finanţării aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei este de 36.015.649, 73 lei cu TVA, iar proiectul demarat în luna ianuarie 2023 va fi implementat până la 30 iunie 2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul, depus de UAT Municipiul Bucureşti prin Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), vizează consolidarea seismică şi renovare energetică moderată a imobilului situat în Intrarea Victor Eftimiu, nr. 9, sector 1, precizează PMB. 

”Valoarea finanţării aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei este de 36.015.649, 73 lei cu TVA, iar proiectul demarat în luna ianuarie 2023 va fi implementat până la 30 iunie 2026”, se arată în comunicat. 

Clădirea situată în Intrarea Victor Eftimiu nr. 9, sector 1, Bucureşti, este o construcţie multietajată cu regim de înălţime S+P+8E, cu funcţiunea de locuinţe colective. Clădirea, încadrată în clasa de risc seismic RS1, a fost construită între anii 1934-1935 şi are o suprafaţă desfăşurată de 9453 mp.

Clădirea este inclusă în Lista Monumentelor Istorice Bucureşti, Cod LMI B-II-m-B-18667, şi este amplasată în Zona Construită Protejată nr. 42 – Brezoianu, mai arată PMB. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.