Gabriela Firea a declarat, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, că ea şi echipa sa propune „o administraţie dinamică şi o colaborare cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică”. Ea a mai spus că „ritmul a fost de melc”, referindu-se la actual conducere a PMB. La rândul său, liderul PSD Marcel Ciolacu i-a promis Gabrielei Firea că va fi alături de ea şi de echipa social-democraţilor, în toate această perioadă, necondiţionat. „Cred că s-a terminat cu poveştile de supărări între noi, de aranjamente, de cineva care va candida la preşedinte dacă Gabi Firea va câştiga Bucureştiul”, a mai spus preşedintele PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am depus candidatura acum pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. (...) Mulţumesc tuturor, am reuşit şi să strângem semnăturile şi să ne mobilizăm. Aveţi în faţa dumneavoastră oamenii care transformă Bucureştiul în bine, care pot să facă diferenţa, care vor pune capăt ineficienţei, lentorii şi a tot ceea ce s-a întâmplat, din păcate, nu foarte bun în ultimii ani în Bucureşti, pentru că dezvoltarea nu a existat şi acolo unde proiectele au pornit, ritmul a fost unul de melc. Ce propunem noi? O administraţie dinamică, o administraţie eficientă, bazată pe colaborare cu ministerele, cu Guvernul, cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică. (...) Oamenii ne pot ierta dacă greşim, dar nu ne pot ierta dacă arătăm că nu ne pasă. Vreau să îi mulţumesc sincer domnului premier Marcel Ciolacu, pentru toată susţinerea din această perioadă. Sunt absolut sigură că va susţine la nivel guvernamental toate proiectele bune pentru Capitală. În aceşti ani, doar două sectoare au avut noroc: Sectorul domnului Robert Negoiţă şi al lui Daniel Băluţă, în rest Evul Mediu”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a mai spus că „avem nevoie pentru o capitală modernă, în primul rând, de o echipă de o echipă determinată, muncitoare, sinergică, dornică să muncească, să muncească real şi să comunice cu cetăţenii, pentru că şi acest lucru este extrem de important”.

„Oamenii ne pot ierta dacă greşim, dar nu ne pot ierta dacă nu ne pasă şi nu le arătăm că ne pasă de fiecare în parte, fie că este vorba despre tineri, despre copii, despre femei, bărbaţi”, a completat Firea.

La rândul său, preşedintele PSD Marcel Ciolacu i-a promis Gabrielei Firea că o va susţine necondiţionat în demersurile şi proiectele pe care le are pentru Bucureşti.

„Este oficial, din acest moment, Gabriela Firea este candidata Partidului Social Democrat pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei. Este oficial că doamna Gabriela Firea, împreună, cum spunea, cu Daniel Băluţă, cu Robert Negoiţă, cu Rareş Hopincă, cu domnul Ciprian Ciucu, cu domnul George Tuţă, şi nu în ultimul rând, cu Adrian Vigheciu, vor face echipa de care are nevoie Bucureştiul. Ce-mi doresc? Ca să fiu mai mult decât sigur că toţi vor câştiga, îmi doresc ca în perioada următoare de campanie electorală, împreună cu noi, cu toţi colegii voştri, să reuşim să transmitem bucureştenilor proiectul şi programul administrativ pentru Bucureşti. Bucureştiul are nevoie de un program integrat, are nevoie de Sorin Grindeanu, are nevoie de Sandu Rafila, are nevoie de Mihai Tudose, să venim şi să prezentăm bucureştenilor fiecare sector, ce înseamnă să venim cu dezvoltare şi, pe urmă, conectivitatea şi totul integrat într-un plan pentru Bucureşti”, a afirmat Ciolacu.

Liderul PSD a adăugat că „s-au pierdut patru ani, patru ani risipiţi, patru ani câştigaţi pe minciună, pe neadevăruri, pe ură împotriva unii altora şi vedem cu toţii unde s-a ajuns”.

„S-a ajuns la dublarea staţionării în trafic, s-a ajuns la 25 de bărcuţe în Herăstrău, la 10 locuri de joacă, la companiile înfiinţate de doamna Firea, care au devenit legale între timp. Asta înseamnă să confundăm, de fapt, politica cu administraţia. Administraţia niciodată nu trebuie să aibă culoare politică. Aşa cum spunea Robert la lansarea candidaturii lui Daniel, Gabi, eu îţi promit, alături de colegii tăi, în toată această perioadă vom fi alături de voi necondiţionat. Cred că s-a terminat cu poveştile de supărări între noi, de aranjamente, de cineva care va candida la preşedinte dacă Gabi Firea va câştiga Bucureştiul! Îmi cer scuze faţă de dumneavoastră - au fost nişte poveşti, după cum bine vedeţi. Partidul Social Democrat chiar are capacitatea să fie o echipă de fiecare dată când interesul cetăţenilor cere acest lucru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.