Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, anunţă că a fost semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar lărgirii DN 3 la două benzi pe sens, în zona oraşului Pantelimon din Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian Pistol a arătat, marţi, într-o postare pe Facebook, că s-a făcut un pas important pentru lărgirea DN 3 la două benzi pe sens, în zona oraşului Pantelimon din judeţul Ilfov.

”Am semnat astăzi contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar lărgirii acestui sector de drum între DJ 301 (oraş Pantelimon) şi intersecţia cu DJ 301B. Asocierea S.C. Total Business Land SRL- S.C. Prospect Drill SRL are la dispoziţie 761 mii de lei fără TVA, asiguraţi prin Programul Transport (PT) şi 8 luni pentru finalizarea contractului”, a adăugat el.

Şeful CNAIR a explicat că, prin acest proiect, care va face parte din infrastructura orbitală a Capitalei, se doreşte creşterea capacităţii de transport şi a gradului de siguranţă rutieră în zona Centurii Bucureşti (DNCB).

”Vor fi sporite astfel eficienţa tehnico-economică, cea de tranzitare şi cea de conectare a DNCB cu A0 (Autostrada de Centură) şi cu reţeaua locală de drumuri”, a mai arătat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.