Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spune că nu a difuzat informaţii false în scandalul apei cu clor din Bucureşti. "Nu politizăm această acţiune, în niciun caz, şi nu pot să răspund acestor acuzaţii absolut ridicole", a declarat Pintea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorina Pintea a fost întrebată, luni, într-o conferinţă de presă, ce îi răspunde viceprimarului Aurelian Bădulescu, după ce acesta a anunţat că depune plângere penală împotriva ministrului Sănătăţii pentru declaraţiile legate de conţinutul de clor din apă.

"Nu am ce să comentez pentru că nu am difuzat informaţii false şi am înţeles că e un atentat al meu la imaginea doamnei primar general. Nici vorbă. Tocmai ce vă spuneam că nu politizăm această acţiune, în niciun caz, şi nu pot să răspund acestor acuzaţii absolut ridicole", a declarat Pintea.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a anunţat luni că depune plângere penală împotriva ministrului Sănătăţii Sorina Pintea pentru declaraţiile în scandalul apei cu un conţinut mare de clor fin Bucureşti, vorbind despre "binomul Pintea - Dragnea" şi despre acţiuni care o vizează pe primarul general Gabriela Firea.

"Înţeleg să-i fac plângere penală ministrului Sănătăţii, care şi-a permis să ducă în spaţiul public o discuţie care ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucureştiului. E una dintre acţiunile concertate ale binomului Pintea-Dragnea, care prin orice mijloace încearcă să recidiveze prin aceeaşi metodă cu care au făcut şi la Maternitatea Giuleşti", a declarat Bădulescu. 

El a susţinut că este vorba despre o acţiune concertată împotriva Gabrielei Firea.

"Cred că, dacă analizaţi spectacolul oferit şi ceea ce în contradictoriu a spus ministrul Sănătăţii, veţi înţelege că de această dată Direcţia de Sănătate Publică, pentru că nu degeaba i s-a făcut rău acelei femei, ci pentru că se făceau presiuni asupra ei, practic transmite acest mesaj. Este sau nu este o acţiune concertată în ceea ce priveşte tot şi întru toate ce privesc pe Gabriela Firea? Este sau nu este disperarea unui om de a-şi rezolva o anumită problemă?", a spus Bădulescu, fără a preciza de ce o acuză pe Pintea..

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.