Grupul american Philip Morris, cel mai mare producător de produse din tutun la nivel mondial şi lider mondial în materie de inovaţie a produselor fără fum, donează 1 milion de dolari pentru Crucea Roşie, în România, în contextul pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu aceşti bani, Crucea Roşie Română va achiziţiona 10 aparate de ventilaţie, 3 aparate de testare COVID-19, cu 5.000 de kit-uri de testare, 1.000 de ochelari de protecţie, 100.000 de măşti medicale şi 5.000 perechi de mănuşi.

Directorul de programe al Crucii Roşii Române, Andreea Furtună, a declarat pentru Profit.ro că, miercuri, a fost semnat contractul de sponsorizare cu Philip Morris, iar suma prevăzută în donaţie va fi virată în aceste zile, în vederea achiziţiei de echipamente şi produse de protecţie pentru spitalele implicate în combaterea noului coronavirus. 

Grupul american Philip Morris este cel mai mare producător de produse din tutun la nivel mondial şi lider mondial în materie de inovaţie a produselor fără fum. În România, grupul are aproximativ 800 de angajaţi. Fabrica Philip Morris din Otopeni a fost convertită la finele anului 2017 într-o unitate de producţie a rezervelor de tutun pentru dispozitivele electronice IQOS, în urma unei investiţii de aproape o jumătate de miliard de dolari.autor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.