Aproape cinci mii de gospodării din Vrancea şi peste o mie din judeţul Buzău nu au curent electric, luni dimineaţă, avariile în reţeaua de electricitate apărând ca urmare a vântului puternic . În unele cazuri, oamenii nu au curent de 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O astfel de situaţie se întâmplă în localitatea Coza, judeţul Vrancea, unde nu e curent de duminică, aici fiind 109 abonaţi, care aşteaptă ca muncitorii să remedieze avariile cauzate de vântul puternic. Tot în Vrancea, nu este curent electric în localităţile Dumitreşti, Chiojdeni, Jitia, Vintileasca şi parţial Dumbrăveni. În total, sunt 4746 de abonaţi.

În judeţul Buzău, vântul a produs probleme în weekend. Sâmbătă, la un moment dat, erau aproape 19.000 de familii din întreg judeţul fără current electric. Între timp, avariile au fost rezolvate, astfel că duminică seară, era curent peste tot, în judeţ.

Luni dimineaţă, însă, vântul a început din nou să sufle cu putere, astfel, că au reapărut problemele în  6 comune buzoiene: Ghergheasa, Buda, Beceni, Mărgăriteşti, Bălăceanu şi Racoviţeni, parţial, în total fiind afectaţi 1.050 de abonaţi.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.