Salvamontiştii au avut, în ultimele 24 de ore, peste 70 de intervenţii, cele mai multe dintre apeluri vizând echipele din Braşov. Cincizeci şi doi de turişti răniţi au fost predaţi echipelor medicale, după acordarea primului ajutor şi coborârea din zona montană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvamontiştii anunţă că au avut din nou ”o zi de foc”, în utlimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont fiind înregistrate 73 de apeluri prin care se solicita interventia de urgenţă.

Astfel, 4 apeluri pentru Salvamont Predeal, 3 apeluri pentru Salvamont Caraş-Severin, 6 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 1 apel pentru Salvamont Uricani, 11 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, 4 apeluri pentru Salvamont Salvaspeo Gorj, 3 apeluri pentru Salvamont Buşteni, 1 apel pentru Salvamont Harghita, 9 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 3 apeluri pentru Salvamont Cavnic, 2 apeluri pentru Salvamont Sibiu, 2 apeluri pentru Salvamont Bran, 1 apel pentru Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa, 8 apeluri pentru Salvamont Vâlcea, 2 apeluri pentru Salvamont Salvaspeo Cluj, 1 apel pentru Salvamont Borşa, 1 apel pentru Salvamont Şuior, 1 apel pentru Salvamont Baia Mare, 1 apel pentru Salvamont Petroşani, 4 apeluri pentru Salvamont Bacău şi 4 apeluri pentru Salvamont Salvaspeo Bihor.

”După acordarea primului ajutor medical şi stabilizarea victimelor, acestea au fost transportate de către Salvamont în locurile de unde au putut fi preluate de ambulanţe, 52 dintre aceste cazuri fiind predate echipajelor SMURD sau de Ambulanţă”, Anunţă Salvamont România.

De asemenea s-au mai primit alte 45 apeluri prin care se solicitau informaţii despre zona montană.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.