Peste patruzeci şi cinci de tone de sare au fost folosite de către drumari în ultimele zile pentru deszăpezire pe Transfăgărăşan, au anunţat, vineri, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov (DRDP). DN 7 C va rămâne deschis traficului până în 31 octombrie, când se va închide între judeţele Sibiu şi Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit DRDP Braşov, pe Transfăgărăşan se intervine, vineri, cu un utilaj propriu cu lamă (UNIMOG), iar în ultimele 3 zile s-au folosit peste 45 de tone de sare.

”Drumul este deschis până miercuri, 31 octombrie, iar de la 1 noiembrie circulaţia va fi interzisă între Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu) şi Piscul Negru (judeţul Argeş). Şoferii care plănuiesc o călătorie în zona în următoarele zile să fie pregătiţi să conducă în condiţii de iarnă, iar autoturismele să fie echipate cu cauciucuri de iarnă”, au transmis reprezentanţii DRDP Braşov.

Potrivit acestora, chiar şi în prezent circulaţia pe DN 7 C – Transfăgărăşan este interzisă pe timpul nopţii.

La bâlea Lac stratul de zăpadă măsoară şapte centimetri, iar vizibilitatea este redusă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.