Peste 9.200 de dosare de candidatură au fost depuse pentru cele aproximativ 8.600 de funcţii vacante de director şi director adjunct în unităţi din învăţământul preuniversitar. Lista candidaţilor care au dosare conforme va fi afişată în 30 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În data de 26.09.2021, ora 23.59, s-a încheiat etapa de înscriere în aplicaţia informatică a candidaţilor la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat. Pentru cele 8.652 de funcţii vacante publicate la nivel naţional (6.231 funcţii de director şi 2.421 funcţii de director adjunct), au fost depuse un număr de 9.221 de dosare", a transmis, luni, Ministerul Educaţiei.
 
Acestea vor fi verificate administrativ în perioada 27-29 septembrie, de către comisiile judeţene şi a municipiului Bucureşti.
 
Afişarea listelor candidaţilor ale căror dosare sunt conforme va fi făcută în 30 septembrie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-urile acestora.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.