Peste 7.000 de maşinuţe susceptibile a fi contrafăcute au fost descoperite în două containere sosite în Portul Constanţa. Marfa, în valoare de circa 750.000 de lei, venea din China şi era destinată unei firme din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Autorităţii Vamale Române au anunţat, marţi, că, în ultimele două zile, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud - Direcţia Regională Vamală Bucureşti au controlat mărfurile aflate în două containere sosite din China, aparţinând unor societăţi comerciale cu sediul în Ucraina.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Ca urmare a controlului, inspectorii vamali au descoperit 7.600 bucăţi maşinuţe, susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mai multe mărci protejate la nivel internaţional. Valoarea totală a bunurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 755.000 lei”, au anunţat reprezentanţii Autorităţii Vamale. 
 
Mărfurile au fost trimise pentru expertizare. 
 
Specialiştii ANV au menţionat că, deşi se pot vinde cu preţuri atractive, mărfurile contrafăcute prezintă riscuri care pun în pericol sănătatea şi siguranţa cetăţenilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.