Peste 60 de persoane au ajuns, în weekend, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa cu fracturi şi traumatisme, după ce au căzut pe zăpadă sau pe gheaţă, numărul pacienţilor cu astfel de probleme fiind în creştere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, numărul pacienţilor cu fracturi şi traumatisme este în creştere, numai la sfârşitul acestei săptămâni la Unitatea de Primire Urgenţe a unităţii medicale înregistrându-se 33 de cazuri de fracturi şi 29 de cazuri de traumatisme.

De asemenea, în ultimele 36 de ore, la Urgenţa Spitalului Judeţean au venit 292 de persoane, dintre care 58 de copii. Din numărul total al prezentărilor 41 au fost înregistrate la Traumatologie, opt la Chirurgie, iar cele mai multe la Interne - 151 de persoane, dintre care 36 au fost internate.

În această perioadă la Unitatea de Primire Urgenţe nu s-a înregistrat niciun deces din cauza hipotermiei.

Începând de vineri dimineaţă, judeţul Constanţa s-a aflat sub mai multe avertizări de vreme rea. Astfel, timp de mai bine de 48 de ore a nins, depunându-se cantităţi însemnate de zăpadă, ce au dus la închiderea tuturor drumurilor naţionale şi judeţene, vântul a bătut cu putere iar temperaturile au fost extrem de scăzute. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.