Peste 56.000 de articole de îmbrăcăminte, aproape 5.000 de perechi de încălţăminte, peste 4.000 de parfumuri şi 800 de ceasuri au fost confiscate în urma percheziţiilor făcute, vineri, în două complexuri comerciale din Bucureşti şi Ilfov. În cazul acestor bunuri există suspiciuni că sunt contrafăcute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În urma percheziţiilor efectuate de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, au fost identificate şi ridicate peste 56.000 de articole de îmbrăcăminte, aproape 5.000 de perechi de încălţăminte, peste 4.000 de parfumuri şi 800 de ceasuri, toate susceptibil a fi contrafăcute", a anunţat Poliţica Capitalei.
 
Cercetările în acest caz continuă, pentru punere în circulaţie de bunuri contrafăcute.
 
Vineri, au avut loc percheziţii desfăşurate de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la două complexuri comerciale din Bucureşti şi Ilfov.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Jandarmeriei Române şi al Jandarmeriei Bucureşti.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.