Peste 500 de constănţeni au început să se strângă şi duminică seară în faţa Prefecturii judeţului, solicitând demisia Guvernului şi scandând lozinci împotriva PSD şi a preşedintelui social-democrat Liviu Dragnea. Ei spun că nu renunţă la proteste până când membrii Executivului nu vor demisiona, adăugând că au fost minţiţi şi că nu mai au încredere în aceşti guvernanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestatarii strigă: "Demisia", "DNA să vină să vă ia", "Hoţii" "Hoţii", "PSD - Ciuma roşie". "Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă/ până nu recâştigăm România noastră". "Dragnea şi cu Nicuşor în acelaşi dormitor".

Manifestanţii au şi pancarte pe care se poate citi: "O nouă revoluţie un loc de evoluţie", "Ne minţiţi şi ne furaţi de 27 de ani", "Făgădău şi cu Shaidehh sunt tot din haita PSD", "Mai am un singur dor, Dragnea scriitor", "Dragnea nu uita, puşcăria-i casa ta".

Câţiva manifestanţi au adus o coroană de flori pe care scrie: "Din tot sufletul. Semnat Poporul român" şi o cruce pe care scrie: "PSD".

De asemenea, o femeie împarte flori jandarmilor aflaţi în faţa Prefecturii.

Manifestanţii spun că după ora 19.00 vor pleca în marş pe acelaşi traseu ca în serile trecute, şi anume Bulevardele Ferdinand şi Lăpuşneanu, cu oprire în faţa sediului PSD Constanţa, după care se întorc la Prefectură.

Ca şi în serile precedente, manifestanţii au vuvuzele, fluiere şi steaguri.

La ora transmiterii acestei ştiri, în municipiul Constanţa plouă mărunt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.