Peste 50.000 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte au fost ridicate de anchetatori în urma a 36 de percheziţii făcute în autovehicule din parcarea complexului "Dragonul Roşu". Percheziţiile au avut loc în dosarul de punere în circulaţie de bunuri contrafăcute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În data de 31 ianuarie 2022, sub coordonarea procurorilor din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a continuat percheziţiile iniţiate la 28 ianuarie 2022, prin efectuarea a 36 de percheziţii ale unor autovehicule aflate în parcarea Complexului comercial “Dragonul Roşu”.", a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Acele autovehicule au fost sigilat în 28 ianuarie, când au avut loc percheziţii la complexul comercial "Dragonul Roşu”, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru punere in circulaţie de mărfuri contrafăcute.

"Totalul bunurilor ridicate ca urmare a activităţilor efectuate în datele de 28 ianuarie 2022 şi, respectiv, 31 ianuarie 2022 a fost de peste 120.000 de articole, susceptibile a fi contrafăcute (îmbrăcăminte, încălţăminte, parfumuri, ceasuri, articole de marochinărie)", a arătat sursa citată.

Activităţile au beneficiat şi de sprijinul Poliţiei Sectoarelor 1 - 6, Serviciului Criminalistic, Serviciului Acţiuni Speciale, Direcţiei Generale a Vămilor şi al Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti.

Poliţia Capitalei a precizat că, în urma percheziţiilor de luni, în cele 36 de autovehicule, au fost identificate şi ridicate aproximativ 50.000 de articole de îmbrăcăminte şi 5.700 de încălţăminte, toate susceptibile a fi contrafăcute.

Vineri, peste 56.000 de articole de îmbrăcăminte, aproape 5.000 de perechi de încălţăminte, peste 4.000 de parfumuri şi 800 de ceasuri au fost confiscate în urma percheziţiilor făcute în două complexuri comerciale din Bucureşti şi Ilfov. În cazul acestor bunuri există suspiciuni că sunt contrafăcute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.