Peste 40.000 de oameni protestează, duminică seară, la Cluj, grupul de manifestanţi pornind în marş, din Piaţa Unirii, pe străzile din centrul oraşului, aceştia cerând demisia Guvernului şi scandând lozinci antiguvernamentale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul de protestatari, care numără, la ora transmiterii acestei ştiri, peste 40.000 de oameni, a pornit în jurul orei 20:00 în marş pe străzile din centrul oraşului. Astfel, coloana kilometrică de oameni a pornit din Piaţa Unirii, pe traseul Bulevardul Eroilor, Calea Dorobanţilor, Bulevardul 21 Decembrie şi se vor întorce în Piaţa Unirii.

Oamenii scandează mesaje antiguvernamentale şi au pancarte cu mesaje adresate liderilor PSD, ministrului Justiţiei, dar şi premierului Sorin Grindeanu. Pe câteva dintre pancarte se pot citi mesaje precum "Copiii revoluţiei sunt aici", "Dragnea scriitor", "Dragnea între bare", "Continuăm până plecaţi" sau "Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi”.

În Piaţa Unirii, în momentul în care oamenii au început să se adune, şi-a făcut apariţia şi o "caracatiţă” de hârtie care poartă mesajul "vreau ca România să nu mai fie ţara... ”, iar participanţii la manifestaţie sunt încurajaţi să scrie pe "tentacule” o continuare la această frază şi care în "capul” realizat tot din hârtie are mai multe obiecte mici în culorile tricolorului, care vor fi aruncate prin piaţă la un moment dat.

Pe o clădire din Piaţa Unirii, în timpul manifestaţiei, sunt proiectate cu ajutorul unui laser mai multe mesaje precum „#rezist” sau "#continuăm”

Zeci de echipaje de jandarmi şi poliţie însoţesc grupul de protestatari, agenţii de la Poliţia Rutieră permiţând  doar accesul mijloacelor de transport în comun pe străzile pe care grupul de protesttari se deplasează.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.