Aproximativ 350 de motociclişti au participat, duminică, la un marş desfăşurat pe străzile din centrul municipiului Cluj-Napoca, evenimentul fiind organizat cu scopul de a sensibiliza şoferii cu privire la prezenţa motocicliştilor în trafic, dar şi pentru a atrage atenţia asupra problemelor cu care aceştia se confruntă atunci când circulă pe drumurile din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Motocicliştii care au participat la marş au venit din judeţul Cluj, dar şi din Maramureş, Satu Mare, Sălaj sau Braşov, locul de întâlnire fiind parcarea din faţa Sălii Sporturilor ”Horia Demian”. 

Marşul s-a desfăşurat pe mai multe străzi din cartierele Mărăşti şi Mănăştur, coloana ajungând şi în zona centrală a oraşului.

Potrivit organizatorului evenimentului, numărul accidentelor în care sunt implicaţi motociclişti este tot mai mare, pe fondul neatenţiei şoferilor, dar şi din cauza infrastructurii rutiere.

”Campania intitulată <<Atenţie la motociclişti>> are scopul de a preveni incidentele în trafic, atât în ceea ce îi priveşte pe motociclişti, cât şi de responsabilizare a acestora, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic, fie că vorbim despre şoferi şi biciclişti. Cea mai gravă problemă din trafic este lipsa de atenţie. Ar trebui să fim cu toţii, şoferi şi motociclişti, mai atenţi când suntem în trafic. Şi gropile de pe străzi reprezintă o problemă. Au fost mulţi motociclişti victime ale accidentelor”, a spus Paul Sorinca, organizatorul marşului.

Motocicliştii au distribuit şoferilor şi trecătorilor stickere cu mesaje precum ”Atenţie la motoclicilişti”, ”Noi existăm în trafic” sau ”Asigură-te de două ori”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.