Peste 3.300 de persoane s-au vaccinat, în Bucureşti, vineri, în primele două ore de la deschiderea centrelor de imunizare. Dintre acestea, aproape 1.100 de persoane s-au prezentat la Maratonul de vaccinare, care are loc în şase centre din Capitală. Ulterior, organizatorii au anunţat că, în primele şase ore, s-au vaccinat peste 10.600 de persoane, din care aproximativ 3.100 la maraton.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "Bucureştenii se vaccinează: 10.654 de persoane vaccinate în primele 6 ore, din care 3.105 în cadrul Maratonului pentru viaţă!", au anunţat organizatorii.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - "Bucureştenii se vaccinează: 3.362 de persoane vaccinate în primele 2 ore, din care 1.084 în cadrul Maratonului pentru viaţă", au transmis reprezentanţii Comitetului de coordonare a vaccinării.
 
"Maratonul vaccinării pentru viaţă", în şase centre din Capitală. În total, vor fi deschise 49 de fluxuri, care vor funcţiona non-stop, şi vor fi disponibile toate cele patru tipuri de vaccin. Se pot prezenta pentru vaccinare toate persoanele cu vârsta peste 12 ani.
 
Cele şase centre sunt deschise la Romexpo (Sector 1), Circul Metropolitan (Sector 2), Biblioteca Naţională (Sector 3), Palatul Copiilor (Sector 4), Liberty Mall/ Centrul Sf. Andrei (Sector 5) şi Clubul Seniorilor/ „Mihai Eminescu” (Sector 6).
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.