Un număr de 259 de zboruri (aterizări şi decolări) operate pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” Bucureşti au înregistrat întârzieri mai mari de 60 de minute, în săptămâna 29 septembrie - 5 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În intervalul 29 septembrie – 05 octombrie 2022, pe Aeroportul “Henri Coandă”, 259 zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute. Dintre acestea, mai mult de jumătate (162) au avut drept cauză întârzierea sau rotaţia echipajelor sau aeronavelor. Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroport, respectiv Wizz Air (127 zboruri), Ryan Air (58), Tarom (15 zboruri)”, au transmis, joi, reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).
 
În aceeaşi perioadă, au fost anulate 14 zboruri, 6 dintre ele ale companiei Wizz Air.
 
În intervalul 29 septembrie – 5 octombrie, pe AIHCB au fost operate 2.027 de zboruri, dintre care 1.789 regulate.
 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.