Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, luni seară, că peste 220 de localităţi din întreaga ţară au rata de infectare de 3 la mie sau mai mare. Cea mai mare incidenţă cumulată la 14 zile o are localitatea Şeica Mică din judeţul Sibiu, care a ajuns la 10.03. De altfel, întreaga comună din care face parte localitatea este în carantină încă din 12 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul de Comunicare Strategică a transmis, luni seară, lista localităţilor din ţară unde rata de infectare a trecut de 3 la mie.  

Potrivit documentului, sunt peste 220 de localităţi.  

”Vă reamintim că după ce o localitate atinge incidenţa de 3 la mia de locuitori este necesară convocarea Comitetelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă pentru adoptarea de măsuri de prevenţie şi limitare a răspândirii virusului SARS-COV-2, în conformitate cu prevederile Hotărârilor CNSU şi a celor de guvern în vigoare”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.  

Cea mai mare incidenţă, 10.03 la mie, este în localitatea Şeica Mică din judeţul Sibiu. De altfel, comuna este în carantină încă din 12 septembrie.  

În judeţul Ilfov sunt 15 localităţi cu rata de infectare mai mare de 3 la mie, iar Capitala a ajuns, luni, la 5,57 la mie.  

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat luni 3.342 de noi cazuri de infectare cu coronavirus. În ultimele 24 de ore, 78 de persoane au decedat. La ATI sunt internaţi 952 de pacienţi cu COVID-19, numărul lor fiind în creştere. 230 de copii cu COVID-19 sunt în spital, 20 dintre ei fiind la ATI. Judeţele Ilfov şi Satu MAre au depăşit rata de infectare de 3 la mie  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.