Peste 200 de infracţiuni au fost constatate de poliţiştii din Capitală în minivacanţa de Paste, fiind date peste 1.300 de amenzi în valoare totală de aproape 435.000 de lei. În cele patru zile libere au avut loc trei accidente rutiere, în urma cărora o persoană a murit şi alte două au fost grav rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 6 – 9 aprilie, peste 600 de poliţiştii au intervenit în peste 3.000 de urgenţe, cele mai multe dintre ele în urma apelurilor la 112. Ei au desfăşurat 26 de acţiuni în domeniul ordinii şi liniştii publice, inclusiv în domeniul rutier, aplicând 1.300 de amenzi în valoare totată de 434.645 de lei.

Au fost înregistrate 231 de infracţiuni, dintre care 135 împotriva patrimoniului şi 40 împotriva persoanei, multe dintre ele fiind furturi din genti şi buzunare, loviri sau alte violenţe, furturi din auto şi de componente auto, spune Poliţia Capitalei.

În cele patru zile libere, în Bucureşti s-au produs trei accidente rutiere, în urma cărora o persoană a murit şi alte două au fost grav rănite. Poliţiştii au constatat în flagrant 11 infracţiuni în domeniul rutier, dând amenzi în special pentru depăşirea limitei de viteză şi pentru consum de alcool.

Au mai fost găsite şi şapte persoane date în urmărire naţională sau internaţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.