A opta ediţie a Festivalului Luminii începe sâmbătă în Parcul Carol I din Capitală, unde sunt organizate ateliere pentru copii şi adulţi, iar de la ora 20.30 vor fi aprinse peste 15.000 de lămpi, organizatorii promiţând un spectacol inedit de lumini şi umbre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cercetaşii României au pregătit, începând de la ora 10.00, mai multe ateliere dedicate atât copiilor, cât şi adulţilor. De la ora 10.30 şi până la 13.00 vor cânta tinerii de la Daia Art Studio.

Între 17:00- 19:00, vor avea loc, simultan, mai multe ateliere dedicate copiilor si adultilor: Story Hunt, „lămpi umblătoare”, forme din baloane, face painting, baloane uriaşe din săpun, ateliere de jonglat, dans, noduri, orientare şi construcţii, arată PROEDUS - Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale din cadrul Primăriei Capitalei într-un comunicat.

Va fi amenajată şi Zona Media unde va fi organizat, de la 17.30, un workshop non-formal destinat bloggerilor şi fotografilor.

Începând cu ora 19.00, pe aleile parcului vor fi puse peste 15.000 de lămpi care vor fi aprinse când se va lăsa seara, după ora 20.30. Tot atunci vor urca pe scenă Salmastra si de la Daia Art Studio si sunt pregătite jonglerii cu foc ale celor de la Firewinds.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.