Peste 12.000 de ieşeni mărsăluiesc pe străzile Iaşiului, în fruntea coloanei aflându-se tineri cu două coroane pe care scrie: "RIP - PSD". Manifestanţii au plecat din Piaţa Unirii cu o jumătate de oră în urmă, blocând circulaţia în centrul oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De pe străzile lăturalnice au continuat să se adune oameni, astfel că, la ora 20.00, numărul protestatarilor depăşea 12.000.

Manifestanţii au scandat "Hoţii", "PSD Ciuma roşie", "Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta", "Altă întrebare, treci la închisoare" şi "Fără violenţă".

La un moment dat, coloanei i s-a alăturat un grup de 20 de tineri ce păreau a fi membri ai galeriei echipei de fotbal CSMS Iaşi, o parte dintre manifestanţi primindu-i cu rezerve în rândul lor şi solicitând prezenţa jandarmilor. În cele din urmă, protestul a continuat fără incidente, tinerii rămânând printre manifestanţi.

Protestatarii cer cu insistenţă demisia Guvernului Grindeanu.

La ora transmiterii acestei ştiri, ei se îndreaptă pe Bulevardul Anastasie Panu, după care vor ajunge pe bulevardul Independenţei, urmând ca la final să ajungă în Piaţa Unirii.

În continuare, grupuri de oameni se alătură coloanei de manifestanţi.

Manifestanţii au început să se adune în centrul oraşului în cursul după-amiezii, iar în jurul orei 18.30 numărul protestatarilor a depăşit 2.000. Oamenii au venit cu fluiere, steaguri şi au la ei vuvuzele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.