Peste 1.500 de persoane s-au adunat din nou, începând cu ora 19.00, în Piaţa Revoluţiei, din Arad, iar timp de o jumătate de oră au scandat lozinci în faţa sediului PSD din municipiu. "Dragnea, din cauza ta nu mă mai înţeleg cu soacră-mea", scrie pe o pancartă purtată de unul dintre protestatari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 1.500 de arădeni s-au adunat din nou, începând cu ora 19.00, în Piata Revoluţiei, iar timp de jumătate de oră au scandat în faţa sediului PSD.

În jurul orei 19, 40, participanţii au pornit în marş pe străzile centrale ale municipiului, pe partea carosabila, iar traficul rutier este blocat.

Ca şi în serile precedente, şi acum oamenii au scandat lozinci antiguvernamentale şi împotriva liderilor PSD şi au venit cu pancarte, pe una dintre acestea putându-se citi: "Dragnea, din cauza ta nu mă mai înţeleg cu soacră-mea".

Numeroşi arădeni se alătură manifestanţilor pe traseu, la fel ca în seara precedentă, când au plecat în marş 1.500 de persoane, iar la întoarcerea în Piaţa Revoluţiei erau 5.000.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.