Poliţiştii de la transporturi au percheziţionat patru imobile din apropierea staţiei de cale ferată Pantelimon, ai căror locatari sunt bănuiţi că au sustras energie electrică. Agenţii au descoperit instalaţii improvizate care ar fi fost racordate la reţeaua electrică a CFR, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), precizând că prejudiciul se ridică la 30.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La data de 17 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Bucureşti, în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buftea, au efectuat percheziţii la patru imobile din vecinătatea Staţiei C.F. Pantelimon, judeţul Ilfov, la persoane bănuite de sustragerea energiei electrice de la instalaţiile CFR", anunţă IGPR.

Potrivit poliţiştilor, la toate imobilele percheziţionate au fost descoperite instalaţii improvizate la care sunt racordaţi consumatori electrici, care, ulterior, ar fi fost debranşate de la reţeaua electrică CFR.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Prejudiciul cauzat se ridică la 30.000 de lei, menţionează IGPR, care infomează că, în acest caz, mai multe persoane sunt acum cercetate pentru furt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.