Poliţiştii au făcut, luni, şapte percheziţii în judeţele Buzău şi Ilfov, într-un dosar de proxenetism şi spălare de bani, douăzeci de persoane fiind duse la audieri. Prejudiciul este estimat la 1,2 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şapte percheziţii au fost desfăşurate, luni, în Buzău şi Ilfov la mai multe imobile aflate în proprietatea unui buzoian de 38 de ani şi a unei femei de 65 de ani din Râmnicu Sărat.

Din cercetări a reieşit faptul că, din 2010 până în prezent, doi buzoieni ar fi determinat mai multe femei să practice prostituţia în tări din Uniunea Europeană.

Ulterior, din veniturile obţinute ilicit, aceştia ar fi achiziţionat bunuri imobile şi autoturisme de lux, prejudiciul fiind estimat la 1.200.000 de euro.

Douăzeci de persoane au fost duse la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat, printre care şi buzoianul de 38 de ani. 

În urma percheziţiilor au fost ridicate 19.000 de euro, 1.200 de dolari, 3 laptopuri, 2 unităţi centrale, 20 de telefoane mobile, 2 autoturisme de lux şi 200 de grame de materie vegetală mărunţită  susceptibilă a avea efecte psihotrope.

Totodată, pentru recuperarea prejudiciului, va fi instituit sechestru asigurator pe trei dintre imobilele deţinute de buzoianul de 38 de ani.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.