Politiştii din Capitală au pus în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Dâmboviţa, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, după ce mai multe persoane necunoscute ar fi pătruns într-un apartament din Sectorul 6 şi au sustras un seif care conţine circa 500.000 euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În urma percheziţiilor au fost identificate 2 persoane bănuite de săvârşirea faptei, urmând ca acestea să fie conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, mai arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Sursa citată mai precizează că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.