Două cadre didactice de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava şi alte două din cadrul Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava au fost diagnosticate cu COVID-19 în ultimele zile. Întreg personalul celor două unităţi de învăţământ a fost testat, rezultatele analizelor nefiind încă finalizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava unul dintre cadrele didactice infectate cu SARS-CoV-2 este directorul unităţii de învăţământ, care s-a testat pe 31 august şi a primit rezultatul pozitiv pe 2 septembrie, scrie Monitorul de Suceava. Toţi angajaţii şcolii au fost testaţi, însă rezultatele analizelor nu sunt încă gata, precizează sursa citată.
În ceea ce priveşte Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava cei doi angajaţi ai unităţii de învăţământ sunt asimptomatici, unul este la domiciliu iar celălalt  s-a internat la Secţia de Boli Infecţioase Suceava pentru 48 de ore, după care va sta în izolare la domiciliu, mai scriu jurnaliştii locali.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.