Patru gravide şi o persoană care necesita dializă au fost ajutate de pompieri să ajungă la spital, în judeţele Buzău şi Vrancea, afectate de căderi masive de zăpadă şi viscol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În judeţul Buzău, unul dintre judeţele unde au fost înregistrate efecte meteo considerabile, pompierii salvatori au intervenit cu tehnica aflată în dotare pentru preluarea a 2 gravide, blocate în autoturisme. Acestea au fost transportate în siguranţă la cele mai apropiate unităţi sanitare, în vederea continuării îngrijirilor medicale care se impun acestora. Pacientele sunt stabile”, a transmis, sâmbătă, IGSU.

Sursa citată a precizat că, totodată, forţe ale ISU Buzău au acţionat pentru preluarea şi predarea către unor echipaje medicale a unei persoane care necesită dializă.

”Aceştia au acţionat cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o şenilată”, a mai transmis sursa citată.

De asemenea, în Vrancea, un alt judeţ unde sunt înregistrate efecte meteo periculoase, pompierii salvatori au acţionat cu mijloace de intervenţie specifice pentru preluarea şi transportarea a două gravide, stabile, către unităţi sanitare apropiate, respectiv către echipaje medicale speicializate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.