Alte patru decese ale unor persoane confirmate cu Covid-19 au fost anunţate, joi seară, de autorităţi. Bilanţul morţilor a ajuns la 22. Un bărbat de 49 de ani din Timiş s-a prezentat la spital în 20 martie, a fost diagnosticat cu pneumonie, şi a murit acasă în 26 martie, zi în care a fost confirmat cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat alte patru decese ale unor persoane confirmate cu COVID-19.

Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din judeţul Dâmboviţa, care făcea dializă la un Centru de dializă şi a fost internat iniţial la Spitalul de Urgenţă Bucureşti Floreasca. În 23 martie a fost transferat, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, la Spitalul de Boli Infecţioase V. Babeş - ATI.

Un alt deces este al unui bărbat de 49 de ani, din judeţul Timiş, neinternat. El s-a prezentat în 20 martie la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută (clinc si radiologic) şi i s-a recomandat consult de specialitate la Spitalul de Boli Infecţioase. Pacientul a spus că nu a călătorit în străinătate şi nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. În 21 martie, el s-a prezentat şi la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută, dar nu a fost internat. În 24 martie, având stare deteriorată, a solicitat ambulanţă, i s-a recoltat proba de exudat pentru COVID-19 şi a fost lăsat la domiciliu. El a fost confirmat cu coronavirus în 26 martie, murind în aceeaşi zi.

Pacientul avea boli cronice preexistente (poliartrită reumatoidă şi hipertensiune arterială).

De asemenea, a murit, în 25 martie, o femeie de 70 de ani, din judeţul Neamţ, internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ la Nefrologie, pentru hemodializă. Starea ei s-a agravat din 25 martie, când s-a suspectat infecţie cu coronavirus şi s-a recoltat proba, confirmarea venind în 26 martie.

Un alt bărbat, de 45 de ani, din judeţul Arad, a fost confirmat în 25 martie şi a murit în aceeaşi zi, în ambulanţă, în timpul transferului la Spitalul Boli Infecţioase "V. Babes" din Timisoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.