Salvamont Buşteni anunţă că patru adolescenţi din Ploieşti sunt în aceste momente blocaţi în Abruptul Prahovean Bucegi. Tinerii au încercat să ajungă pe munte pe un traseu nemarcat pe care nu-l mai făcuseră niciodată şi nu au ţinut cont de condiţiile meteorologice. O echipă de salvamontişti se deplasează la faţa locului pentru o operaţiune de salvare a celor patru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Patru adolescenţi din Ploieşti sunt în aceste momente blocaţi în Abruptul Prahovean. Tinerii nu au ţinut cont de condiţiile meteorologice şi au încercat să ajungă pe munte pe un traseu nemarcat pe care nu-l mai făcuseră niciodată. Au plecat de la Căminul Alpin spre Valea Albă doar în baza unor descrieri găsite pe internet. Au înfruntat ploaia, vântul puternic şi temperatură scăzută şi când mai aveau câteva sute de metri până la Platou, au rămas blocaţi pe un teren accidentat şi îngheţat. Şi-au dat seamă că sunt epuizaţi şi nu se pot întoarce, aşa că au sunat după ajutor. O echipă de salvamontişti din Buşteni se deplasează acum la locul intervenţiei”, arată o postare pe pagina de Facebook Salvamont Buşteni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.