Patriarhul Daniel a anunţat lansarea site-ului Pictamcatedrala.ro, o platformă de sprijin pentru pictarea Catedralei Naţionale. „Suntem contemporani cu o lucrare mare, iar darul nostru este un dar pentru eternitate”, a afirmat acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este o mare bucurie şi o mare şansă să fim contemporani cu această lucrare sfântă, care va dăinui peste veacuri ca laudă adusă lui Dumnezeu şi ca ocrotire a poporului român, eja de multă vreme cei care ajută la construirea catedralei şi la pictarea ei sunt pomeniţi aici, la Catedrala Patriarhală Istorică, dar şi la noua catedrală, la Catedrala Naţională, sau Catedrala Mântuirii Neamului”, a precizat Patriarhul României la finalul predicii sale, în care a vorbit despre însemnătatea icoanelor în Ortodoxie, potrivit Agenţiei Basilica a Patriarhiei Române..

Patriarhul a mai spus: „Să ne ajute bunul Dumnezeu ca, privind icoanele frumoase ortodoxe din această biserică, să ne înălţăm mintea la frumuseţea cea netrecătoare, cerească, din Împărăţia lui Dumnezeu, pentru a ne bucura împreună cu îngerii şi cu Sfinţii”, a adăugat Patriarhul Daniel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.