Marşul pentru viaţă, prin care se cere oprirea avorturilor şi susţinerea femeii şi a familiei, se va desfăşura în 25 martie, în peste 285 de localităţi din România şi Republica Moldova, anunţă Patriarhia Română, care îi îndeamnă pe oameni să participe în număr cât mai mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marşul pentru viaţă se va desfăşura în ziua sărbătorii Buna Vestire, sub genericul "Ajută Mama şi Copilul! Ei depind de tine!". 

În Bucureşti, Marşul pentru viaţă se va desfăşura pe traseul Parcul Unirii - Parcul Tineretului, începând cu ora 12.30, iar la final va avea loc un concert de muzică uşoară, mai spune Patriarhia.

Marşul pentru viaţă reprezintă una dintre cele mai importante iniţiative civice prin care se contribuie la lupta împotriva avortului, iar Patriarhia Română îi îndeamnă pe oameni să participe în număr cât mai mare la acest marş.

Potrivit statisticilor, din 1958 până în 2014 au fost înregistrate doar în spitalele de stat din România 22.638.755 de avorturi. În prezent, se fac peste 200 de avorturi pe zi doar în spitalele de stat. De altfel, România se află pe locul doi în lume, după Rusia, în ceea ce priveşte numărul de avorturi raportat la populaţia existentă (116,5%).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.