Primăria Craiova a decis sâmbătă ca parcurile şi Grădina Botanică din municipiu să fie închise, măsura urmând să intre în vigoare din data de 22 martie, de la ora 22. Măsura a fost luată pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primăria Craiova a anunţat sâmbătă seara, printr-un comunicat de presă, că a fost luată o decizie a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Craiova, care modifică o hotărâre anterioare. 
“Se modifică prevederile articolului 1 din Hotărârea nr. 5/2020 a CLSU al municipiului Craiova dupa cum urmează: Se vor închide parcurile şi Grădina Botanică din municipiul Craiova, pe perioada stării de urgenţă, începând cu data de 22 martie, ora 22. Celelalte articole din hotărârea nr. 5/2020 rămân neschimbate”, se arată în comunicatul Primăriei Craiova.  
Decizia a fost luată pentru a fi prevenită îmbolnăvirea cu noul coronavirus.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.