Papa Francisc se îndreaptă, vineri, către Catedrala Romano-Catolică „Sfântul Iosif” unde va oficia Sfânta Liturghie. Deplasarea se face cu papamobilul, cu viteză extrem de redusă, Suveranul Pontif salutând mulţimea. Sanctitatea Sa a binecuvântat trei copii pe care i-a sărutat pe creştet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Papa Francisc a participat, vineri, la Rugăciunea ”Tatăl Nostru” la Cadrala Mânturirii Neamului, iar la finalul acesteia a ieşit din lăcaul de cult în uralele şi aplauzele mulţimii.

Papa a salutat mulţimea şi a binecuvântat trei copii pe care i-a sărutat pe creştet.

Papa Francisc se deplasează cu papamobilul către Catedrala Romano-Catolică „Sfântul Iosif” unde la oficia Sfânta Liturghie. Pe tot traseul, Sanctitatea Sa salută mulţimea strânsă să-l vadă şi să-i fie aproape.

La Catedrala Romano-Catolică „Sfântul Iosif” au ajuns deja preşedintele Klaus Iohannis cu soţia sa, Carmen, dar şi premierul Viorica Dăncilă.

Slujba va dura aproximativ o oră şi jumătate. Suveranul Pontif va părăsi Catedrala Sf. Iosif după liturghie şi va merge, în papamobil, pe Calea Victoriei până în faţa Ateneului şi a Palatului Regal. În timp ce va saluta mulţimea, pe scena amplasată în centrul Bucureştiului vor avea loc momente artistice.

Papa Francisc a început vineri, la Bucureşti, vizita de trei zile în România. Sub motto-ul „Să mergem împreună!”, Sanctitatea Sa va vizita şi Iaşiul, Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.