Papa Francisc a sosit sâmbătă în piaţa din faţa Palatului Culturii din Iaşi, cu papamobilul, străbătând toate zonele în acre se aflau pelerini, 'înainte de a ajunge pe scena de pe care se va adresa mulţimii. Înainte de a ajunge pe scenă a fost întâmpinat de patru copii îmbrăcaţi în port popular.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înaintea acestui moment, Papa a vizitat Catedrala „Sfânta Maria Regină” şi a binecuvântat 800 de bătrâni şi bolnavi.

"Vă mulţumesc celor care îi însoţiţi şi mulţumesc vouă, bolnavilor, pentru că duceţi înainte boala", le spus Papa Francisc celor prezenţi..

Peste 100.000 de oameni l-au întâmpinat cu ovaţii şi cu aplauze pe Suveranul Pontif. Şi pe traseu, Papa a fost salutat de mulţimi de oameni.

Foto: Inquam Photos / George Calin
Foto: Inquam Photos / George Calin
Programul Sanctităţii Sale la Iaşi include un mesaj adresat mulţimii. De asemenea, Papa se va ruga împreună cu cei prezenţi şi va avea întâlniri cu tinerii şi cu familiile, la Palatul Culturii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.