Palatul Cotroceni va fi iluminat în albastru, marţi seară, pentru a marca Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Prezidenţială arată, într-un comunicat de presă, că s-a alăturat, încă din anul 2015, Campaniei "Light It Up Blue", cu prilejul Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului.

Şi în acest an, în semn de solidaritate cu persoanele afectate de tulburări de spectru autist, Palatul Cotroceni va fi iluminat în albastru, începând cu ora 20.00.

"Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului are menirea de a atrage atenţia asupra problemelor cu care se confruntă zi de zi persoanele diagnosticate cu această boală, cu scopul de a elimina discriminarea şi stigmatizarea, dar şi de a contribui la integrarea în comunitate a tuturor celor afectaţi, inclusiv prin acces la servicii de sănătate şi educaţie", arată sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.