Pacienţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor primi, vineri, la masa de prânz piept de pui şi pulpe de pui, preparate la grătar chiar în curtea unităţii medicale, după ce alimentarea cu gaze naturale în municipiu a fost oprită de joi după-amiază din cauza unei avarii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor unităţii, conducerea spitalului a decis ca programul de hrană al pacienţilor să nu sufere din cauza lipsei alimentării cu gaz şi din acest motiv a decis să fie preparate piept de pui şi pulpe de pui la grătar, operaţiunea având loc chiar în curtea unităţii medicale. De asemenea, pentru restul preparatelor care vor fi oferite pacienţilor în cursul zilei de vineri angajaţii spitalului vor folosi arzătoare cu butelii, dar şi cuptoare electrice.

Măsura a fost luată numai pentru ziua de vineri deoarece în după amiaza de 5 octombrie va fi reluată alimentarea cu gaze naturale în tot municipiul Slatina.

Distrigaz Sud Reţele a anunţat că din cauza unor probleme tehnice apărute în sistemul de transport al gazelor naturale operate de Transgaz joi, începând cu ora 17, a luat decizia de a sista alimentarea cu gaze naturale din motive de siguranţă pentru toţi clienţii din municipiul Slatina, fiind afectaţi aproximativ 28.000 de clienţi casnici şi non-casnici.

Distrigaz Sud Reţele a început încă de joi seara procedurile pentru reluarea alimentării cu gaze naturale, preconizând că acţiunea va fi încheiată pentru toţi clienţii afectaţi până vineri, la ora 17.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.