Pacienţii internaţi în secţiile non-COVID-19 ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad vor putea fi vizitaţi de familie, începând de luni, 21 martie, anunţă, miercuri, unitatea medicală. Vizita nu va putea depăşi 15 minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În contextul scăderii numărului de pacienţi diagnosticaţi cu infecţie SARS CoV-2, am decis să reintroducem programul de vizită în secţiile non-COVID-19. Începând de luni, programul de vizită va fi zilnic între orele 13.00-15.00 pentru secţiile non-COVID-19 şi între orele 12.00-13.00 respectiv 17.00-18.00 pentru secţiile de anestezie şi terapie intensivă. În ceea ce priveşte secţiile COVID-19, programul de vizită rămâne restricţionat – vor putea fi vizitaţi doar pacienţii aflaţi în stare gravă, de către un aparţinător, iar durata vizitei este de 15 minute” a explicat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.  

Instituţia a precizat că durata unei vizite este de maximum 15 minute pentru un aparţinător. 

De asemenea, unitatea a transmis că în incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad purtarea măştii de unică folosinţă rămâne obligatorie.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.