Premierul Ludovic Orban le-a cerut, joi, miniştrilor să transmită lista cu propunerile finale referitoare la măsurile care trebuie incluse în decretul de prelungire a stării de urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Ludovoc Orban le-a cerut, joi, minişrilor, la începutul şedinţei de Guvern, să trimită lista finală cu propunerile de măsuri care trebuie incluse în decretul de prelungire a stării de urgenţă.

”Ştiu că deja s-a lucrat cu o serie de propuneri. Vreau astăzi să trimiteţi propunerile finale pe fiecare minister, astfel încât preşedintele să aibă propunerile finale”, a transmis Orban, care a cerut ca propunerile să-I fie înmânate şi lui ”pentru ok-ul final”.

Klaus Iohannis a anunţat că, la începutul săptămânii viitoare, va semna un decret pentru prelungira stării de urgenţă cu încă 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.