Premierul Ludovic Orban a declarat, întrebat luni dacă e adevărat că bărbatul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist la Gara de Nord este angajat al Secretariatului General al Guvernului, aşa cum susţine sindicatul Europol, că nu cunoaşte fiecare angajat de acolo, însă „indiferent cine este acel cetăţean care a lovit un poliţist, el trebuie să suporte rigorile legii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Acum nu cunosc chiar fiecare angajat la Secretariatul General al Guvernului. Dar indiferent cine este acel cetăţean care a lovit un poliţist, el trebuie să suporte rigorile legii”, a explicat Ludovic Orban, întrebat luni despre subiect.

Bărbatul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist în zona Gării de Nord din Capitallă, urmărit penal pentru ultraj, a fost plasat sub control judiciar pe o durată de 60 de zile, a anunţat duminică Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

Sindicatul Europol a precizat că bărbatul respectiv „este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului”, iar sâmbătă seară au început să fie date telefoane şi se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe poliţist.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.