Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicuşor Dan, după depunerea jurământului ca primar general al Capitalei că aşteaptă un audit serios la Primărie deoarece situaţia financiară a Bucureştiuliu este foarte proastă, iar adevărul trebuie spus. Şeful Executivului l-a asigurat pe edilul în funcţie că Guvernul va spriijini proiectele bune pentru dezvoltarea oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aştept un audit serios la Primăria Capitalei pentru că din analizele noastre situaţia financiară a Bucureştiului este foarte proastă şi trebuie spuse aceste lucruri. Vă invit domnule primar general să spuneţi adevărul despre ce găsiţi şi în acelaşi timp vă garantez că veţi găsi o mână de ajutor în Guvernul pe care îl conduc. Spor la treabă şi sunt convins că din acest moment toată lumea trage pentru Bucureşti”, a afirmat Ludovic Orban. 

Prim-ministrul i-a urat lui Nicuşor Dan să aibă „un mandat încununat de realizări cât mai multe”.

„Vă doresc un mandat încununat de realizări cât mai multe. Felicit consilierii generali care au depus jurământul. Odată începută activitatea în Consiliul General, evident că trebuie să punem în prim plan interesul Bucureştiului şi al bucureştenilor. Să sprijiniţi proiecte bune care vin într-adevăr să crească calitatea vieţii în Bucureşti şi a serviciilor şi să creeze oportunităţi suplimentare pentru fiecare dintre bucureşteni”, a conchis Orban.

Încă din 28 septembrie, Nicuşor Dan spunea că doreşte să fie contractată o companie care să facă audit la Primăria Generală şi instituţiile din subordine, însă trebuie să fie un vot în acest sens în Consiliul General, apoi o procedură de achiziţii, deci probabil rezultatele auditului vor veni în maximum 6 luni. El a precizat atunci că  prima decizie ca primar general va fi demiterea directorului Direcţiei Juridice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.