Premierul Ludovic Orban a transmis, miercuri, felicitări tuturor celor implicaţi în organizarea examenelor naţionale, despre care spune că s-au derulat ”în condiţii excepţionale”. ”Am fost confruntaţi două luni de zile cu o campanie mizerabilă din partea adversarilor politici”, a afirmat premierul, referindu-se chiar la o campanie de instigare a părinţilor să nu-şi lase copiii la examene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vreau să felicit Ministerul Educaţiei, atât echipa de conducere a ministerului, cât şi inspectoratele şcolare şi zecile de mii de cadre didactice implicate în organizarea examenului de Evaluare şi Bacalaureat. Am fost confrunţati două luni de zile cu o campanie mizerabilă din partea adversarilor politici, o campanie de diseminare de informaţii false despre aceste examene, o campanie prin care s-a încercat chiar să fie instigaţi părinţii să nu-şi ase copiii să vină la examene. Cu toate acestea, exemenele s-au desfşurat în condiţii excepţionale şi vreau să transmiteti, doamna ministru, către toţicei implicaţi felicitările mele şi aprecierea”, a declarta Ludovic Orban, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul a apreciat că puţini elevi au rămas pentru etapele speciale ale examenelor.

”Sunt convins că şi pentru ei se vor organiza cele mai bune condiţii”, a mai declarat Orban.

Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul s-au finalizat, fiind în plină desfăşurare etapa specială a Evaluării Naţionale la care s-au înscris 216 elevi.

Aceştia sunt cei care, din diferite motive medicale, nu au putut participa la prima sesiune a Evaluării Naţionale.

Repartizarea computerizată la licee se va derula doar după ce şi etapa specială se va finaliza.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.