Premierul Ludovic Orban anunţă că Guvernul este dispus să aloce fonduri pentru realizarea unui centru în care militarii români care au participat în teatrele de operaţii să poată beneficia de recuperare şi de reabilitare. Orban a precizat că se ia în discuţie posibilitatea finanţării unui astfel de centru din fonduri europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a declarat, joi după-amiază, într-o conferinţă de presă, că a discutat cu reprezentanţii militarilor care au participat la misiuni în străinătate şi că susţine ridicarea unui centru în care aceştia să poată participa la activităţi de recuperare.
 
"Au sprijinul nostru. Vom găsi o posibilitate. Ei au avut discuţii inclusiv cu domnul ministru Boloş pentru a căuta o formă de finanţare pe fonduri europene. Dacă nu reuşim să găsim o axă de finanţare, vom ajuta de la bugetul de stat”, a afirmat primul ministru.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.