Nouă oraşe şi municipii au, luni, o rată de infectare cu COVID-19 peste 6 la mia de locuitori, iar dintre acestea Timişoara a depăşit pragul de 7 la mie şi Cluj-Napoca pe cel de 5 la mie. Alte 95 de sate şi comune au incidenţa peste 6 la mie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit listei făcută publică de Grupul de Comunicare Strategică, luni sunt 9 oraşe şi municipii care au incidenţa cazurilor de COVID-19 peste 6 la o mie de locuitori. Dintre acestea, cea mai ridicată rată se înregistrează în oraşuş Bragadiru (Ilfov) - 8,23, urmat de Slănic (Prahova) - 8,08 şi Voluntari (Ilfov) - 7,66.

Municipiul Timişoara a depăşit pragul de 7, având o incidenţă de 7,15 la mia de locuitori, în timp ce Cluj-Napoca l-a depăşit pe cel de 5 la mie - 5,18.

În total, sunt 98 de oraşe şi municipii care au rata de infectare de peste 3 la mie.

În ceea ce priveşte celelalte localităţi, cea mai mare incidenţă este la Ticvaniu Mare (judeţul Caraş-Severin) - 14,1 la mie, urmat de Cătina (Cluj) - 12,81 şi Zâmbreasca (Teleorman) - 11,78. Din această categorie de localităţi, 95 au rata de infectare egală sau mai mare de 6.

Cu rata de infectare egală sau mai mare de 3 sunt 518 localităţi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.