Optsprezece localităţi din judeţul Constanţa nu au în continuare apă potabilă, din cauză că nu sunt alimentate cu energie electrică, în urma avariilor apărute la reţeaua de alimentare, motiv pentru care staţiile de pompare ale Regiei de Apă nu pot funcţiona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Regiei Autonome Judeţene de Apă Constanţa, în ultimele ore a fost reluată furnizarea apei potabile în câteva localităţii. Astfel, la ora 16.45 a fost remediată avaria la linia de tensiune ce alimentează sursele Pecineaga şi Mosneni şi s-a reluat furnizarea apei potabile în aceste localităţi.

Începând cu ora 18.00 şi abonatii din cartierul Palazu Mare al municipiului Constanţa au apă la robinete la presiuni normale. În jurul orei 19.30, a revenit tensiunea şi la staţiile de pompare Chirnogeni, Topraisar şi Biruinta şi s-a reluat alimentarea cu apă către abonaţi, iar la ora transmiterii acestei ştiri au apă şi abonaţii din Cerchezu, Căscioarele, Viroaga şi Magura.

În continuare, localităţile Tuzla şi Eforie sunt alimentate prin cădere liberă din rezervoarele staţiilor de pompare.

La ora 20.00, nu aveau apă potabilă locuitorii din Ostrov, Oituz, Osmancea, Tătaru, Istria, Nuntaşi, Dulceşti, Plopeni, General Scărişoreanu, Olteni, Movila Verde, Independenţa, Furnica, Dumbrăveni, Corbu, Nicolae Bălcescu, Faclia şi din zona de intrare în Mihail Kogălniceanu.

Zeci de localităţi din judeţ şi câteva cartiere ale Constanţei au rămas, vineri, fără apă potabilă din cauza viscolului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.