O grădiniţă şi şapte unităţi şcolare din Sectoarele 2, 5 şi 6 ale Capitalei încep, luni, cursurile în sistem online, din motive legate de infrastructură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, duminică seară, hotărârea privind aprobarea scenariilor de funcţionare a unităţilor de învăţământ începând de luni.

Astfel, opt unităţi şcolare din Capitală vor desfăşura cursurile online, din motive de infrastructură şi care ţin de resurse.

Este vorba despre Grădiniţa nr. 133 din Sectorul 2, Şcoala Gimnazială nr. 24 din Sectorul 2, Şcoala Gimnazială nr. 25 din Sectorul 2, Colegiul Economic Hermes din Sectorul 2, Şcoala Gimnazială nr. 124 din Sectorul 5, Şcoala Gimnazială nr. 280 din Sectorul 5, Liceul Teoretic "Ion Barbu" din Sectorul 5 şi Şcoala Sanitară Postliceală Vita din Sectorul 6.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.