Opt muncitori pakistanezi de la o firmă importantă din Galaţi care desfăşoară lucrări pe şantiere din Brăila au fost confirmaţi cu coronavirus. Campusul în care trăiesc 110 angajaţi ai acestei societăţi a fost închis, oamenii fiind în izolare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit prefectului de Brăila, Cătălin Boboc, luni, au fost depistaţi cu COVID-19 4 cetăţeni pakistanezi, care au desfăşurat activităţi la mai multe firme. Persoanele infectate au fost internate la Secţia Boli Infecţioase,  iar Direcţia de Spănătate Publică a demarat o amplă anchetă epidemilogică.

Marţi, încă 4 muncitori de aceeaşi naţionalitate au fost depistaţi cu infecţie cu coronavirus.

Imediat, s-a trecut la izolarea campusului în care trăiesc muncitorii, pe platforma industrială de la Vădeni.  Paza este asigurată de o firmă de profil, prin grija angajatorului.

De asemenea, obiectivul a fost preluat în monitorizare de Poliţie şi Jandarmerie.

”Dacă muncitorii creează probleme, voi emite ordin de carantinare a obiectivului, deocamdată oamenii sunt cooperanţi!”, a declarat prefectul de Brăila.

Potrivit acestuia, în centrul respectiv sunt 110 muncitori, toţi fiind izolaţi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.