Opt cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în unităţile de învăţământ din judeţul Sibiu, fiind vorba despre cinci cadre didactice, două nedidactice şi un elev. În total, 27 de cadre didactice, 96 de elevi, 3 membri ai personalului didactic auxiliar şi 3 ai personalului nedidactic din unităţile de învăţământ din judeţ lipsesc de la activităţile didactice din cauza SARS-CoV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sibiu, în urma centralizării datelor pentru 16 septembrie, în judeţul Sibiu situaţia cazurilor de îmbolnăvire confirmate cu SARS-CoV-2 şi a persoanelor izolate datorită contactului direct cu persoane îmbolnăvite cu SARS-CoV-2 este următoarea:

- Număr persoane confirmate cu SARS-CoV-2: 8 (din care: 5 cadre didactice, 2 personal nedidactic şi un elev);

- Număr persoane aflate în izolare: 113 (din care: 14 cadre didactice, 3 personal didactic auxiliar, 1 personal nedidactic şi 95 elevi);

- Număr total cadre didactice care au avizul medicului de medicina muncii pentru desfăşurarea activităţilor online: 8.

Cadrele didactice spitalizate în urma confirmării cu COVID-19 sunt de la Grădiniţa Cu Program Prelungit Nr. 37 din Sibiu, Colegiul Tehnic "Cibinium” Sibiu, Liceul Teoretic ”Stephan Ludwig Roth” din Mediaş, Colegiul Tehnic ”Mediensis” din Mediaş şi Şcoala Gimnazială din Aţel.

Elevul internat cu COVID-19 este de la Colegiul Naţional ”Octavian Goga” din Sibiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.