Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat că la Spitalul de Urgenţă Floreasca au ajuns 19 persoane de la clubul Bamboo, din care şapte sunt internate, iar două persoane sunt încă în evaluare la UPU. Persoana rănită grav nu mai este intubată, însă starea sa se menţine severă, a spus Opriţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aici au sosit 19 victime, din care 9 au fost aduse de echipaje SMURD şi ale Ambulanţei, iar zece sau prezentat cu mijloace proprii”, a declarat opriţa, la Spitalul Floreasca.

El a precizat că, dintre acestea, două persoane au fost internate, însă două au cerut externarea pe propie răspundere şi au părăsit spitalul.

Două femei şi un bărbat sunt internaţi în Secţia Ortopedie a spitalului, cu traumatisme lombare şi o fractură de gleznă, în urma căderii de la înălţime, existând informaţii că, fiind panicaţi, au sărit de la etaj.

Celelalte victime sunt internate la Toxicologie, dintre care o persoană este în stare gravă. Aceasta nu mai este intubată, însă starea sa este severă, a precizat Opriţa.

El a spus că, de asemenea, în acest moment sunt două persoane în evaluare la UPU.

Opriţa a spus că au fost şi persoane care au primit asistenţă medicală la faţa locului, unele prezentând hipotermie din cauza frigului de afară, însă nu au fost persoane care să fi ajuns în lacul de lângă club, care este îngheţat, iar zona a fost verificată de scafandri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.