Un adolescent în vârstă de 15 ani este cercetat de poliţiştii din Olt după ce ar fi agresat şi i-ar furat unui băiat de 12 ani un hanorac şi suma de 40 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis că poliţiştii au fost anunţaţi de comiterea acestei fapte de către mama băiatului agresat.

„La data de 5 ianuarie, în jurul orei 19:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat fizic şi i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 5 ianuarie, în jurul orei 18:10, o persoană necunoscută i-ar fi sustras unui minor, în vârstă de 12 ani, din municipiul Slatina, un hanorac şi 40 de lei”, a transmis IPJ Olt.

Sursa citată a menţionat că în urma verificărilor poliţiştii au identificat un adolescent de 15 ani, din comuna Negoi, judeţul Dolj, bănuit de comiterea faptei.

El a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.